Jakie polecacie strony, internetowe galerie na ktorych mozna zamieszczac swoje pliki? Chodzi mi o jak najwiecej miejsca i ustawianie zasad prywatnosci. Jestem zielony w tym temacie, korzystam z flickr i picasa. Nie musi to byc zadne community tylko jakis fajny hosting gdzie mozna ukryc swoja obecnosc.
hmmm szczerze mówiąc kojarzy mi się tylko picassa.
a najlepiej chyba swoją własną stronkę założyć.
chyba nawet zakładając modne ostatnio blogi na wordperssie można dać opcję ochrony hasłem dla różnych rzeczy jakie się tam umieści czy różne uprawnienia użytkownikom nadać.
O cos takiego mi wlasnie chodzilo, picassa daje 1gb i 5 dolcow rodznie kosztuje 20gb. Nie wiem jeszcze jak np z imageshackiem , ale tam nawalone reklam. Na poczatku probowalem panoramio.com. Zdjeci niezlokalizowanych nie umieszczaja w google earth ale nie mozna regulowac dostepu, pomimo ze miejsce jest nieograniczone i darmowe.
Ostatnio zmieniony przez Axel Sob 14 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum