Tree, w momencie edycji profilu, pojawia się zgłoszenie błędu: "Twój podpis jest za długi" i trzeba go wykasować. Podpisy mają ci, którzy nie edytowali profilu.
Tree, w momencie edycji profilu, pojawia się zgłoszenie błędu: "Twój podpis jest za długi" i trzeba go wykasować. Podpisy mają ci, którzy nie edytowali profilu.
ok, ustanowilem max dlugosc podpisow na 100 znakow, powinno pomoc
a ja nie moge dodac avataru.
jak daje plik (nieprzekraczajacy rozmiaru i wielkosci) to jest napisane: "Rozmiar obrazka musi być mniejszy niż 0 kB"
widzieliscie kiedys obrazek zajmujacy mniej niz 0 kB??
a ja nie moge dodac avataru.
jak daje plik (nieprzekraczajacy rozmiaru i wielkosci) to jest napisane: "Rozmiar obrazka musi być mniejszy niż 0 kB"
widzieliscie kiedys obrazek zajmujacy mniej niz 0 kB??
a ja sie upieram ze tam bylo jednak 10
sprawdz teraz
Witam Serdecznie Forumowiczow.
Jako, ze to moj pierwszy post na forum, pragne wszystkich powitak i tak bardzo sie ciesze, ze moje konto zostalo aktywowane. Nie mnie jednak troszke jestem zaskoczony takim dlugim czekaniem na aktywacje, no ale kazdy prowadzo fora na wlasny sposob i trzeba to uszanowac. Jak przeczytalem wczesniej w postach problem otacza sie o roboty, ktore jejestruja sie na forum i nic nie dzialaja. Problem moim zdaniem mozna bardzo latwo rozwiazac elaminujac taki wpisy robotow raz w np miesiacu. Przeciez mozna w panelu usuwac userow, ktorzy nie napisali zadnego posta, np w przeciagu 1 miesiaca. Mozna tez ustawic dostep do fora tylko i wylacznie dla zalogowanych. Jeste wiele spsobow na to, tak szczerze to na moich forach nie mam takiego problemu pomimo tego, ze sa takze na skrypcie przemo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum